TERAPEUTISK LASER

 

Laserlyset fremmer cellens naturlige helingsproces og har en god effekt på akutte skader, såsom fibersprængninger, ledbåndsskader, forstuvninger eller knoglebrud. 

Virusangreb og bakterieinfektioner bekæmpes også hurtigt og effektivt ved laserterapi.

Laserterapi kan også behandle hudproblemer f.eks. acne, eksem, psoriasis, pigmentforandringer, herpes, helvedesild og arvæv.

Hvor tit skal man behandles?

Antal af behandlinger er individuelt og afhænger af problemets karakter. Om det er en akut skade eller en langvarig overbelastning. Akutte skader behandles typisk med 5 intensive behandlinger til en start alt efter skadens omfang.

Er der bivirkninger ved laserterapi?

Laserterapi med High Power Laser er totalt smertefri. Der er ingen bivirkninger, men efterfølgende kan der være en forøget irritation, uro eller muren i det behandlede område. Dette aftager i løbet af ca. et døgn.

Hvad er laser?

High Power Laserbehandling fremskynder kroppens egne naturlige helingsprocesser ved at øge blodgennemstrømningen.

Øget metabolisme optimerer kommunikation mellem cellerne, forbedret mobilitet af vævet omkring muskler og sener, så skadet væv regenererer og heler hurtigere. 

Laserterapi virker smertestillende på grund af sin endorfin-stimulerende virkning.

Hvem kan ikke bruge laser?

For gravide, epileptikere og hjertepatienter er der visse tilstande, der ikke bør behandles. Hvis du tilhører en af disse grupper, så gør opmærksom på det inden behandlingen påbegyndes. Der behandles ikke direkte på modermærker eller tatoveringer.